Kendt streg tegner boli.nu

Boligorganisationen boli.nu i Fredericia havde længe ønsket at tegne en tydelig profil af dem selv i lokalområdet. Spørgsmålet var blot, hvem der skulle lægge streg til. Vovet, ville nogen nok sige om valget. Vi siger lige i øjet, fordi det gav os mulighed for at bringe boli.nus værdier i spil på en ny og overraskende måde.

Derfor iværksatte vi et samarbejde med en af Danmarks mest kendte illustratorer, Anders Morgenthaler, og skabte en kampagne, der med humor og stort overskud sætter boli.nu på det lokale landkort.

Kampagnen viser, at der gennem hele livet kommer situationer, hvor det er på tide at flytte i en ny lejlighed. Med Anders Morgenthalers karakteristiske streg og formidable evne til at spidde situationen blev der skabt et visuelt univers med 5 illustrationer, man får lyst til at dele.

Kommunikationen er eksekveret på on- og offline annoncering, biograf- og radiospots og outdoor. Samtidig fungerer de fem illustrationer på Facebook som visitkort, hvor de ivrigt deles og spreder kendskabet til boli.nu.

Besøg boli.nu’s facebook-side her.