En attraktion på det digitale landkort

Bare fordi man stammer fra 1319, kan man sagtens være med på beatet, når det handler om kommunikation. Og Bregentved gods kan meget mere end at bjergtage med sit smukke ydre. Det rummer også et af Danmarks største og mest moderne land- og skovbrug og råder over en stor erhvervspark ved Vandel – og hvordan sørger man for, at det ikke nødvendigvis er en velbevaret hemmelighed?

Med udgangspunkt i Bregentveds værdier, historie og forretningsområder udviklede vi et responsive website, der med moderne og overskueligt udtryk, der tiltrækker Bregentveds mange forskellige samarbejdspartnere. Vi sikrede, at sitet egner sig til mange forskellige platforme og samtidig får formidlet relevant information til brugeren, uanset om man søger pyntegrønt, jagtarealer, ny bolig, inspiration til en søndagstur eller ny beliggenhed til sin virksomhed. Vi strukturerede og udarbejdede design, arkitektur og content og sikrede, at Bregentved efterfølgende nemt kan arbejde med sitet.

Bregentved er kommet på det digitale landkort med et tidssvarende udtryk, der både kan rumme hyggelige søndagsture i barokhaven og hardcore business i erhvervsparken.

Se hjemmesiden her