#Fødevaretjenesten – smag for mad, emballager og forbrugervaner

Fødevaretjenesten. Det er et navn, der forpligter. Og det er lige netop derfor, vi har valgt det. Fordi vi føler os forpligtet til at levere god gedigen fødevarekommunikation i en verden, hvor der kommer flere og flere varer og budskaber på hylderne. Fordi vi elsker mad. Og gennemtænkt kommunikation.

Fødevaretjenesten er sat i verden for at servere løsninger, der virker på tværs af alle platforme. Og for at dele viden og inspiration om det, der får forbrugerne i tale. Vores team består af dedikerede fødevarekommunikatører samt et bredt netværk af specialister inden for fødevarekommunikation, herunder analysebureauer, fotografer, madstylister og interesseorganisationer.

Følg #Fødevaretjenesten på Instagram og få frisk og usødet inspiration til det, der rører sig i dag – og i morgen – inden for mad, emballager og design.

REFERENCER: 6 om Dagen, Bavinchi, Bryggeriet Vestfyens, Coop, Cult, Daloon, DanAvl, Danisco/Dupont, Dansk Supermarked Group, Danæg, Dansk Kernefrugt, De 5 Gaarde, Dencon Foods, Dragsbæk, GAU/Æblefest, GASA Nordgrønt, Graasten Salater, Gumlink, Himmerland Kylling, HjemIS, Isis, Jensens Bøfhus, Kartoffelpartnerskabet, KonditorBager, Landbrug & Fødevarer, Naturli Foods, Lidl, Norlyk, Ole Chokolade, Plantemejeriet, Polar Seafood, Puratos, Rynkeby, Scandic Food, Slagter Lampe, Søvind Mejeri, Urtekram, Valsemøllen, Vejle Margarine.

Har du også brug for god fødevarekommunikation? Kontakt Fødevaretjenesten her>>