5-stjernet site til håndværkerne

Det kan være svært at finde en god håndværker, og derfor tyr flere og flere af os til anbefalinger fra familie og venner, når vi skal vælge, hvem der skal renovere køkkenet eller stå for tilbygningen. Faktisk søger 70% af danskerne andres anbefalinger, og den tendens har det nye site Håndværker.dk grebet. Akkurat som man kender det fra hotelsøgning til ferien, bliver det nu muligt at finde håndværkere, som andre kunder har anbefalet.

Indholdet på Håndværker.dk, der erstatter Byggestart.dk, er drevet af såvel brugere som håndværkere. Vi udviklede en troværdig og overskuelig lanceringskampagne, der ud over at henvende sig til slutbrugeren også i høj grad er rettet mod håndværkerne, der kan få meget ud af at anvende sitet som deres markedsføringsplatform.

Kampagneudviklingen er sket i samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere, blandt andet produktionsselskabet Made in Valby, der står bag nogle af de største successer inden for dansk satire.

Med et skarpt øje for målgrupperne og stor fokus på at skabe et troværdigt og indbydende visuelt univers har vi eksekveret størstedelen af lanceringskampagnen, der bestod af tv- og radiospots, on- og offline annoncering, direct mails mv.

Besøg håndværker.dk her >