3D kompetencer kom frem i lyset

Kolding Light Festival er en ny tilbagevende event, der med lys og lyd indbyder mennesker til at opleve Kolding by på en anderlede spektakulær måde. Udfordringen var simpel, men svær: Kom med noget, der skaber stolthed i Kolding og  misundelse alle andre steder.

Markants involvering og deltagelse i Kolding Light Festival var en god anledning til at give noget tilbage til byen – og til at folde bureauets særlige kreativitet ud på 3D-området.

I samarbejde med Moving Ads stod Markant for 3D light mapping på facaden på Business Kolding. Det var et 9 minutter langt show, der både fortalte en historie og drillende legede med beskuerens virkelighedsopfattelse. Gennem et utal af farver og former forvandlede Markant en grå facade til et fascinerende levende væsen.

Kolding Light Festival trak et stort antal koldingensere og turister ud på gaderne i midtbyen. Det betyder, at der er lagt et stærkt fundament for festivalens fremtid og Markant har samtidig kunnet konstatere en øget efterspørgsel på 3D.

Få føjet nye dimensioner til din verden med animation og 3D. Læs mere her!