En identitet til forskel

En række af Trekantområdets kendte erhvervsfolk er gået sammen om at etablere et nyt netværkssamarbejde. Det var Markants opgave at udvikle den grafiske identitet, som matchede idéerne og ambitionerne bag netværket.

Trekantområdets Erhvervsforum vil være et netværk og et mødested for ledende virksomheder og erhvervsfolk i Trekantområdet. Gennem dialog og samarbejde er målet at  fremme tanker og initiativer, der kan sætte nye dagsordener for vækst.

Det kommer til udtryk i design og kommunikation, der nok signalerer erfaring og tyngde men ikke på bekostning af mod og fremsyn. Det friske samspil mellem sort og hvid og de grafiske elementer fortæller historien om et åbent og dynamisk netværk – ikke en støvet, eksklusiv loge.

Markants bidrag, som også rummede PR, website og en digital iPaper, gjorde en forskel lige fra start. Trekantområdets Erhvervsforum fik solid PR-dækning i flere dagblade og i løbet af den første måned endte der med at være over 400 unikke besøgende på sitet. Derudover stødte der i samme måned 130 followers til på LinkedIn.

Og med hele 85 tilmeldte til det første morgenmøde i forummet har det i det hele taget vist sig, at markant indpakning ikke bare kan forankre et nyt væsentligt initiativ. Det kan også skabe grundlag for meget nyt.

Læs mere om fordele, foredrag og det helt nye erhvervsforum her.