Brygget på banebrydende design

Union er førende i verden på udvikling af forædlingsdygtige CO2-anlæg til bryggerier og andre industrielle virksomhed. En ny kompakt løsning i samarbejde med Carlsberg og EU-fonden eco-innovation kaldte på en global kommunikationsstrategi og en samlet visuel identitet.

Det nye CO2-anlæg var ikke blot mere bæredygtigt og effektivt end før – men også mindre og mere enkelt at håndtere. I bund og grund var der tale om CO2-anlæg version 2.0.

Blot fordi man er ingeniørtung, kan godt være moderne og let i anslaget. Navnet mundede ud i den enkle sammentrækning af grundelementerne i løsningen og de involverede partnere: Eco2Brew. Dertil kom konceptet ”Plants in a whole new dimension”, der højt og tydeligt demonstrerede, hvor utrolig effektivt verdens mindste CO2-anlæg kan være.

Til konceptet hørte der salgs- og messemateriale, både online og offline. Helt centralt var et responsive mikrosite, der på baggrund af en 3D film skabte en 360 graders oplevelse af den nye teknologi, som Union havde udviklet.

Eco2Brew har som case vakt stor opmærksomhed i store dele af verden og er blevet Union Engineerings bedste bevis på deres førende position i markedet.

B2B handler om fornuft2følelse – læs mere om vores tilgang til B2B kommunikation her!