Fremtidens byggeri er 30 år gammelt

Det er ikke nogen nyhed, at 93% af et VELFAC 200 vindue kan genanvendes. Det er derimod nyt, at man inden for bygge- og arkitektbranchen for alvor er begyndt at fokusere på byggeri af bæredygtige boliger. Derfor ville VELFAC gerne gøre opmærksom på de kvaliteter, det klassiske VELFAC 200 vindue har – og altid har haft – når det kommer til brug af genanvendelige materialer.

”For at skabe opmærksomhed om det gode bæredygtige produkt, har vi haft fokus på at skabe en stram kampagnestil, der skærer helt ind til benet af budskabet, nemlig at størstedelen af et VELFAC 200 vindue er produceret af genanvendelige materialer. Som altid.”
Bente Frank, kontaktchef hos Markant

I samarbejde med VELFACs dygtige medarbejdere skilte Markant det klassiske VELFAC 200 vindue af i atomer for at illustrere, hvor meget af vinduet der egentlig kan genbruges. Hele processen filmede vi, og da vi nåede i mål, tog vi et billede af det færdige – og skilte – resultat. Det blev udgangspunktet for hele kampagnen, der i al sin enkelthed effektivt skiller sig ud fra mængden og de øvrige spillere på markedet.