Med Mai i køkkenet from Markant Reklamebureau A/S on Vimeo.

Kan en film og en brændt pandekage sælge flere komfurer?

Ja, er det korte svar, hvis du spørger Markant. Med udgangspunkt i overliggeren ”Det kræver sit VOSS”, sendte vi juniorkokken Mai i køkkenet med et kamerahold. Opskriften stod på pandekager, og det færdige, samt lettere brankede, resultat illustrerer, at hvidevarer fra VOSS kan klare lidt af hvert – inklusive Mai.

”Med filmen som omdrejningspunkt for kampagnen valgte vi at pakke produktet og budskabet ind i den gode fortælling. Genren kender vi alle, TV-køkkenet når det er bedst, set og udlevet fra et barns perspektiv.”
Nick Højgaard, Kreativ direktør hos Markant

Kampagnefilmen bliver distribueret via VOSS’ egen hjemmeside samt på facebook. Budskabet deri bliver understøttet af en række salgsfremstød, dels online og dels i butikkerne, hvor iøjnefaldende instoremateriale skiller VOSS ud fra den øvrige hårde hvidevare-masse med fokus på at aktivere kunden i købsøjeblikket. For at kunne klæde kunden ordentligt på, har Markant naturligvis også klædt sælgerne ordentligt på med en grundpakke bestående af gode salgsargumenter + alt det, der er værd at vide om VOSS og deres hvidevarer.