Duften af Danmark

 

Hvordan sælger man danske duftlys til et kinesisk publikum? Eller en australsk, fransk og belgisk målgruppe for den sags skyld? Det var i bund og grund den opgave, vi fik stillet, da ester & erik kom til Markant for at få lavet emballager til deres nye store satsning – en duftlysserie til udlandet. ester & erik er stiftet af, ja du gættede rigtigt, Ester og Erik, der igennem flere årtier har specialiseret sig i at producere stearinlys af allerbedste kvalitet. Nu var tiden kommet til et nyt vendepunkt i virksomhedens historie med produktionen af duftlys, baseret på essensen af Danmark.

Udfordringen lå i at kommunikere ud til et bredt marked. Via en emballage vel at mærke. Vi valgte at fokusere på det unikke ved lige præcis Danmark – det som en kineser ikke kan få i Kina, nemlig historien om det danske kongehus og den unikke danske natur. Med det afsæt skabte vi et visuelt univers, der er bygget op om Danmark, som vi danskere ser det, fra det flade marsklandskab til de dybe mørke skove. Hvert duftlys fik med inspiration fra det royale univers sit eget navn. Resultatet blev en række fortællinger, der hver især indkapsler det særegne ved duften, og en række emballager, der portrætterer essensen af Danmark.

Har du et produkt, du skal have pakket godt ind, en kampagne der
skal eksekveres effektivt eller bare et spørgsmål til god kommunikation, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi glæder os til at snakke – og sparre – med dig.