SYDINVEST – EN INVESTERINGSFORENING MED EN SKARP PROFIL

Hos Markant er vi eksperter i god kommunikation. Hos Sydinvest er de eksperter i gode investeringer. Med en portefølje på mere end 50 milliarder er investeringsforeningen faktisk én af de førende inden for sit felt i Danmark. Hos Markant har vi udviklet en differentierende og positionerende kommunikationsplatform til Sydinvest.

Vores dedikerede Sydinvest-team laver 360 graders kommunikation, med alt hvad det indebærer, fra analyse- og strategiarbejde til udvikling af kampagner og målrettet indhold til de digitale medier. Det er et arbejde, der kræver en bred indsigt i målgrupper, adfærd og virkemidler. Senest har vi bl.a. udarbejdet et helt nyt annoncekoncept for investeringsforeningen med fokus på indsigt i de globale markeder. Sydinvest vil altid gerne være på forkant med udviklingen – også når det kommer til deres kommunikation.

Vil du også ramme dine kunder effektivt?

Har du et produkt, du skal have pakket godt ind, en kampagne der skal eksekveres effektivt eller bare et spørgsmål til god kommunikation, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi glæder os til at snakke – og sparre – med dig.

Peter Larsen
Kontaktdirektør
+45 40 20 81 65
Anne Marie Christiansen
Senior projektleder
+45 23 60 30 36
Henrik Schultz-Pedersen
Direktør
+45 23 60 10 29