Nyt kommunikationsunivers
med strategisk afsæt

Fra produktfokus til brandløfte

Vølund Varmeteknik er leverandør af varmetekniske løsninger, som fx varmepumper, varmtvandsbeholdere og pillefyr til husejere og virksomheder landet over. Og det gør de rigtig godt, faktisk så godt, at virksomheden er Danmarks førende inden for deres felt. Af samme grund var vi ekstra stolte, da Vølund Varmeteknik bad Markant om vores ekspertise, da de stod over for en afgørende brandproces og et visuelt løft af identiteten.
Vølund Varmeteknik ville have sparring i forhold til virksomhedens kommunikative afsæt. Derfor igangsatte vi en proces, hvor vi afdækkede deres DNA og formulerede brandløftet.

En revitalisering

Vølund Varmeteknik er i dag en del af den svenske børsnoterede industrikoncern NIBE, som er Europas førende virksomhed inden for varmebranchen. Det er et stærkt afsæt. Hos Vølund Varmeteknik har man gennem 140 år opbygget en knowhow, der ligger dybt forankret i virksomheden, men der var behov for at revitalisere Vølund Varmetekniks brand. Vi anbefalede at gøre kommunikationen mere tidssvarende i forhold til det kvalitetsniveau, som den gamle danske virksomhed gennem tiderne har leveret – og stadig gør den dag i dag. Det gjorde vi via et visuelt og sprogligt løft, der i dag udleves på alle platforme.

Helt ud til slutbrugerne

Resultatet blev, at brandløftet ”En gennemtænkt løsning” ikke blot skulle appellere til forhandlernettet, men også til slutbrugerne, der i dag spiller en anden og mere aktiv rolle i beslutningsprocessen end tidligere. Den tekniske del af formidlingen fik et mere emotionelt præg og professionelt udseende. Mere farve. Mere bevægelse. Mere dynamik. Mere kvalitet. Det rette billede af Vølund Varmeteknik, hvis du spørger os.