Kompetencer

Vi skaber værdi der, hvor dine kunder møder dit brand. Vi er et stærkt team af seniorkompetencer, der igennem effektive strategier og kreative løsninger sikrer dine kunder en god og troværdig oplevelse i mødet med dit brand på hele kunderejsen.

Og på de områder hvor vi ikke selv har kompetencerne i huset, arbejder vi sammen med dygtige partnere.

Strategi

Det strategiske fundament er afsættet for succes.
Fra kortlægning af jeres customer journey oversigt til sparring på forretningsudvikling og udarbejdelse af en unik kommunikationsstrategi.

Læs mere

Branding

For at kunne fortælle dine kunder hvem du er og samtidig appellere til dem, skal vi helt ind til kernen og afdække dine kunder og deres behov. Vi er eksperter i at definere dit brands kerne, så vi sammen kan få formuleret dit brandløfte og jeres kernefortælling..

Læs mere

Design

Når vi arbejder med et design, er det endelige resultat altid skabt med omtanke for brandets større kommunikationsmæssige sammenhæng. Vi arbejder med brandstrategi, designmanualer, emballagedesign og webdesign, og vi sikrer, at sammenhængskraften er den gennemgående identitet på tværs af alle medier.

Læs mere

Koncept og Kampagner

Vi udvikler langtidsholdbare, kreative løsninger med afsæt i strategi og indsigter. Igennem en stærk positionering og en god kundeoplevelse differentierer vi jer fra mængden.

Læs mere

Digital

Der er flere indgange til at arbejde med et digitalt univers, både analytisk og eksekveringsmæssigt, fra digitale koncepter og forretningsplatforme til kampagner, der udrulles online. Vores fokus er jeres brand og jeres kunders behov og tilstedeværelse på de sociale medier. Vi kan være med til at udvikle alt fra dynamiske websites og apps til effektive bannerkampagner.

Læs mere

Emballage-
kommunikation

Vi er specialister i emballagekommunikation. Vi er faktisk så meget specialister, at vi har vores helt eget team dedikeret til opgaven, også kendt som Fødevaretjenesten. Afdelingen består af dedikerede fødevarekommunikatører samt et bredt netværk af specialister inden for fødevarekommunikation, herunder analysebureauer, fotografer, madstylister og interesseorganisationer.

Læs mere

Content marketing

Vi hjælper jer med både at planlægge og producere relevant indhold. Med fokus på at involvere jeres kunder. Om det sker ved at gøre dem klogere, underholde dem eller inspirere dem afhænger af dit brand. Vi laver content til alt fra Facebook, Instagram, LinkedIn, nyhedsbreve, annoncer m.m. og sikrer en løbende effektmåling.

Læs mere

Film og 3D

Det gælder om at sætte scenen, specielt når I vil gøre jer gældende på lærredet. Vi har mange års erfaring med at producere indhold til film og 3D-produktioner, både til internt og online brug samt på tv og i biografen. Med vores inhouse-kompetencer får I ikke bare et godt resultat – I får også muligheden for at rykke hurtigt som virksomhed, fx på de sociale medier.

Læs mere

Produktion

Vi betragter os selv som et 360 graders reklamebureau. Det betyder, at vi kan være med fra de første spæde tanker til det sidste tjek inden udrulning. Det giver jer en sikkerhed for en effektiv og smidig proces. Vi producerer alt – fra annoncer og online bannere til POS-materialer og meget, meget mere.

Læs mere

Vil du gerne høre mere om Markant og vores
tilgang til en opgave, er du velkommen til at ringe.