Hvis det ikke skal være Markant hvad skal det så være?

Vi er Markant

Markant er et reklame- og kommunikationsbureau i Kolding. Vores rødder går tilbage til 1991, hvor Schultz & Sørensen reklamebureau startede. I 2009 skiftede vi navn til Markant og har siden da leveret langtidsholdbar, værdibaseret kommunikation for vores kunder.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Derfor skal du vælge os

Hos Markant er vi drevet af at skabe resultater for vores kunder. Hver dag. Vi arbejder for at skabe kreative ideer, der løfter dit brand og gør dine budskaber både interessante, troværdige og relevante. Og uanset om det er mere salg, flere leads eller højere kendskab, der er målet, skaber vi differentierede løsninger til alle platforme. Du kan både bruge os til de helt store løsninger og til det, der giver mening at få klaret lige nu og her.

Vi gør vores kunder kendte

Hos os får du relevant og sammenhængende kommunikation baseret på indsigt. Den slags kommunikation, der giver dine kunder en god og troværdig oplevelse på tværs af dine egne og eksterne medier. Det gør du, fordi vi er stærke inden for udvikling af kommunikationsstrategier, koncepter og design både strategisk, kreativt og digitalt og gode til at gøre vores kunder kendte med målbare resultater. Og fordi både du og vores samarbejdspartnere kan stole på vores leverancer.

Menneskene bag

Hver især bidrager vi til at gøre Markant til dét, vi er: Et stærkt team af kreative, erfarne, ambitiøse og passionerede seniorkompetencer. De fleste af os har været i Markant i mange år. Vi arbejder i kundeteams, hvor vi kender hinanden og ved, hvordan vi gør hinanden bedre. Vi kender vores kunder, men vores kunder kender også os. Det giver de bedste resultater.

Sammen om de bedste resultater

Vores erfaring siger os, at vi opnår de bedste resultater gennem et tæt samarbejde, videndeling og et fælles strategisk afsæt. Det gælder både vores kunder og stærke samarbejdspartnere inden for fx SEO, filmproduktion og mediebureauer. Vi arbejder med vores kunder på flere forskellige måder, og sammen finder vi ud af, hvordan vi opnår de mest effektive resultater – vi kan tage ejerskab for hele brandet eller skabe løsninger der, hvor det bringer mest værdi.

Bliv en del af Markant

Vi hører altid gerne fra kreative hjerner, skarpe strateger og digitale specialister eller content creators. Send os en mail på hello@markant.dk, hvis du har noget at byde på.

Cases